LIQUI MOLY ostaje službeni partner TCR-a

Njemački specijalist za maziva i aditive LIQUI MOLY će ostati službeni partner s TCR Azija touring utrke i u sezoni 2018.
Ovo pokazuje kako smo jako ukorijenjeni u motosportu, kaže Peter Baumann, menadđer marketinga u LIQUI MOLY.

Pratimo TCR utrke od kada su počele u 2015., kaže Baumann. Pod kišobranom globalnog kalendara utrka utemeljene su nacionalne i regionalne klase utrka, uključujući i TCR Azija. Ovaj koncept lokalizacije se pokazao vrlo uspješnim.

U TCR Azija specijalist za maziva i aditive sudjeluje s LIQUI MOLY Team Engstler. Osvojili su momčadsko prvenstvo s velikom razlikom u posljednje dvije godine. U 2017., njihov vozač Kantadhee Kusiri s Tajlanda je ostvario sveukupnu pobjedu a u 2016., to je bio vozač Andy Yan iz Hong Konga.
Činjenica da ne samo da sudjelujemo s momčadi, nego i kao službeni partner cijele serije ove godine, ističe važnost koju cijela regija ima za nas, kaže Baumann. Azija je jedna od regija u kojima tvrtka ostvaruje rast.

Ovdje LIQUI MOLY računa na medijsku prisutnost utrka. Oglasni baneri duž staza donose logo proizvođača maziva na sučelja gledatelja. Pored toga, LIQUI MOLY je uključena i u službenu komunikaciju utrka: u tiskanom materijalu i na mrežnim stranicama, Facebooku i YouTube.
Ovo pomaže svijest o našem brendu u regiji, kaže Peter Baumann.
KOristiti ćemo TCR Azija kako bi pozvali naše kupce i pokazali im kako se naši proizvodi nose s trkačkim uvjetima.

U TCR Azija se natječu vozila specifikacijama bliska tvorničkim. Nisu dopušteni radni timovi proizvođača vozila. Održati će se pet utrka u Maleziji, Tajlandu, Južnoj Koreji i Kini. Prva utrka će se održati u Sepangu, u Maleziji.