Liqui Moly d.o.o.

Liqui Moly d.o.o. dio je tima vodećeg njemačkog proizvođača motornih ulja, aditiva i auto kozmetike.

Kao zastupnik i generalni uvoznik proizvoda Liqui Moly za BiH, bavimo se uvozom, distribucijom i promotivnim aktivnostima ovoga proizvođača. Liqui Moly GmbH iz Ulma, već 50 godina razvija i testira proizvode u vlastitim laboratorijima, u skladu s najnovijim znanstvenim saznanjima te tehničko-tehnološkim rješenjima. Više od 200 suradnika brine se da novi, inovativni proizvodi budu brzo razvijeni, promovirani i dostupni na tržištu.

Motorna ulja Liqui Moly proizvode se i pune isključivo u Njemačkoj, pod stalnom kontrolom vlastitih laboratorija i automobilske industrije.

promo

Ova ulja i maziva ispunjavaju uvjete i posjeduju odobrenja za uporabu vodećih njemačkih proizvođača vozila kao što su Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, MAN i dr. Posebno mjesto Liqui Moly zauzima po proizvodima koji služe kao dodaci motornom ulju i gorivu (aditivi) .Ovi proizvodi svojom kvalitetom i najsuvremenijim rješenjima, spadaju u sam vrh na ovom području.

Uz spomenute proizvode, Liqui Moly također u svom programu ima industrijska maziva, brodska ulja i maziva, sredstva i opremu za njegu i održavanje vozila, servisne proizvode, uređaje i sredstva za čišćenje i održavanje sustava ulja i goriva, klimatizacijskih uređaja i dr.

"Visoka kvaliteta po prihvatljivoj cijeni" osnovno je pravilo proizvođača Liqui Moly.