Aditivi za diesel

Pro-Line diesel čestična zaštita

Pro-Line diesel posebna zaštita je vrlo učinkovit dodatak koji smanjuje količinu stvorenog ugljika i produžava vijek trajanja diesel čestičnih filtera. Posebno primjenjivo kod gradskih vozila koja često pate od začepljenja čestičnog filtera.

Redovitom primjenom čestični diesel filter ostaje čisti i kvarovi i skupe popravke su svedene na minimum. Pro-Line diesel čestična zaštita osigurava optimalno izgaranje goriva i smanjuje količinu stvaranja ostataka. Ovo utječe na smanjenje ispušnih plinova.

SPEED TEC DIESEL

Liqui Moly proizvod

Speed Tec Diesel je novi aditiv za gorivo namijenjen poboljšanju sagorijevanja i poboljšanim ubrzanjem koja je povezana uz sagorije vanje, posebice u području djelomičnog opterećenja. Potpuno kompatibilan sa svim uobičajenim diesel i biodiesel gorivima. Speed Tec Diesel značajno poboljšava ubrzanje vozila. Dodatak diesel gorivu, posebno za
cestovna vozila (brze kombije).

Proizvod je namijenjen za poboljšanje ubrzanja vozila. Jednostavno se primjenjuje.

COMMON RAIL ADDITIVE

Liqui Moly proizvod

Štiti komponente sustava za gorivo (posebice sustava tipa Common Rail Diesel) od trošenja, korozije i nastanka taloga. Poboljšava mazivna svojstva diesel goriva.

Proizvod je namijenjen za sve vrste diesel motora sa Common Rail sistemom ubrizgavanja. Sadržaj pakiranja treba uliti u spremnik goriva prilikom punjenja goriva.

DIESEL LUBRICITY ADDITIVE

Liqui Moly proizvod

Diesel distribucijske injekcijske pumpe se podmazuju diesel gorivom. Otkako su na tržišta uvedena diesel goriva sa niskim sastojcima sumpora pojavili su se problemi vezani uz  podmazivanje pumpi. Diesel aditiv za podmazivanje štiti diesel distribucijske injekcijske pumpe od trošenja i kvara. Ovaj proizvod produžuje radni vijek distribucijskih pumpi za ubrizgavanje.

Pogodan za sva diesel goriva sa niskim sastojkom sumpora, te diesel goriva sa normalnom razinom sumpora. Dodaje se prije i nakon punjenja goriva.

DIESEL PURGE

Liqui Moly proizvod

Čistač diesel goriva odstranjuje talog sa ubrizgavača, cilindara i komora za izgaranje te tako eliminira probleme vezane uz rad motora. Više nema klackanja u motoru prilikom vožnje  pod djelomičnim opterećenjem – također mirniji rad motora na minimumu. Sredstvo za čišćenje ubrizgavača omogućava optimalan rad motora. Proizvod čisti cjelokupan sustav  dovoda goriva te štiti od korozije. Garantira dobro sagorijevanje, povećanu ekonomičnost te operacijsku pouzdanost motora.

Pogodno za rješenje problema kod svih tipova diesel motora.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH