Vrtna oprema

PETROL STABILIZER

proizvod

Kombinacija sastojaka za zaštitu od korozije, stvaranja taloga i starenja goriva. Pridonosi bezbrižnom zimovanju motornih kosilica, motornih pila te vozila na dva kotača, kao i drugih 2-taktnih i 4-taktnih benzinskih motora.

Skladištenje i zimovanje kosilica trave na motorni pogon i druge motorne opreme. 25 ml dovoljno je za 5 litara goriva.

CARE SPRAY FOR GARDEN EQUIPMENT

proizvod

Održava pomične dijelove u besprijekornom stanju. Sprječava škripanje. Štiti sve metalne dijelove od korozije tijekom zimovanja. Ne oštećuje plastiku, boje, metale niti drvo. Za  bolji rad kosilica i druge vrtne opreme. Zasnovano na biljnim uljima, pa je stoga i kompatibilno sa okolišem.

Podmazuje, održava i štiti vrtnu opre mu kao što su kosilice trave i slično.

2-CYCLE POWER SAW OIL

proizvod

Visokokvalitetno motorno ulje razvijeno namjenski za 2-taktne motore sa zračnim hlađenjem. Nadmašuje stroge propise svih vodećih proizvođača motornih pila API-TC. Za  optimalno podmazivanje i zaštitu od trošenja i u zahtjevnim uvjetima. Sa efektivnom zaštitom od korozije. Održava motor čistim. Testirano na katalizatorima.

Namijenjeno motornim pilama sa ili bez katalizatora. Kompatibilno sa bezolovnim gorivima. Omjer miješanja u skladu sa uputama proizvođača motora.

2-STROKE MOTOR OIL, SELF-MIXING

proizvod

Visokokvalitetno motorno ulje namijenjeno 2-taktnim motorima sa vodenim i zračnim hlađenjem. Optimalno podmazivanje zbog izuzetno stabilnih svojstava podmazivanja.  Odabrana osnovna ulja i aditivi pridonose čistoći motora i pri izuzetno visokim opterećenjima. Sagorijevanje bez ostataka i pepela. Štiti motore od trošenja ili habanja te od   korozije. Održava svječice čistim. Samomiješajuće.

Za odvojeno i miješano podmazivanje kod motocikala, mopeda, kosilica trave, motornih pila i generatora.
Omjer miješanja sve do 1 : 50.

LAWNMOWER OIL SAE 30

proizvod

Za optimalnu čistoću motora i izuzetno dobru zaštitu od trošenja. Visok sadržaj aditiva garantira vrhunsko podmazivanje i pridonosi dugom radnom vijeku motora. Štiti od korozije  pri nepogodnim uvjetima te tijekom zimskog razdoblja. Testirano na katalizatorima.

Posebno razvijeno za korištenje na 4-taktnim motorima kosilica za travu te motorima za koje je propisana uporaba monogradnog motornog ulja SAE HD 30.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH