Ljepila i sredstva za brtvljenje

LIQUIFAST 9000 set

Liqui Moly proizvod

Hladni preparat sa svojstvom odbijanja vlažnosti sastavljen je od jedinstvene komponente poliuretanskog ljepila za vezivanje prednjih, bočnih i stražnjih prozora na vozilima u slučajevima popravka.

Ova vrsta ljepila je posebno preporučena za one prozore na vozilima u koje su ugrađeni grijači elementi ili antene.

Za korištenje ovog preparata potreban je samo jedan sat, a temperatura na kojoj se automobil već može početi koristiti je – 15°C (!). Ovim je omogućeno da se ovaj preparat koristi i pri izuzetno nepovoljnim vremenskim prilikama.

LIQUIFAST 1502 set

Liqui Moly proizvod

1K-PUR preparat za popravak vjetrobrana, sa visokim nekonduktivnim svojstvima.

Namijenjen za korištenje na novoj generaciji vozila.

Sprječava kontakt koroziju na aluminijskim šasijama. Djeluje u hladnom stanju. TÜV-testiran (Njemačka). Dokazana OEM kvaliteta. Brzo snažno lijepljenje. Namijenjen je za korištenje sa novim sustavom prajmera.

Može se koristiti nakon 1,5 sata ako automobil nema ili ima jedan zračni jastuk. U slučaju dva zračna jastuka, treba se čekati 2 sata.

LIQUIFAST 1402 set

Liqui Moly proizvod

1K-PUR preparat za popravak vjetrobrana, sa normalnim modulom i konduktivnim svojstvima. Dokazana OEM kvaliteta. Brzo snažno lijepljenje.

Namijenjen je za korištenje sa novim sustavom prajmera.

Može se koristiti nakon 1,5 sata ako automobil nema ili ima jedan zračni jastuk. U slučaju dva zračna jastuka, treba se čekati 3 sata.

Za direktno glaziranje automobila u kombinaciji sa novom generacijom temeljnih boja.

LIQUIFAST 1599

Liqui Moly proizvod

Ovaj preparat ima svojstva odbijanja vlažnosti, a sastavljen je od jedinst venog PUR sastojka. Dolazi u obliku patrone nekonduktnog glazurnog ljepila kojim treba rukovati dok je topao.

Namijenjen za korištenje na novoj generaciji vozila.

Sprječava kontakt koroziju na aluminijskim šasijama. OEM kvaliteta. Sa izuzetno visokom prvotnom učinkovitošću. Namijenjen je za korištenje sa novim sustavom prajmera.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH