Proizvodi za servisiranje

CERAMIC RUST SOLVENT WITH FREEZE-SHOCK EFFECT

Liqui Moly proizvod

Rastvarač korozije razvijen pomoću visoke tehnologije sa specijalnim svojstvima. Ultra visoka penetracijska svojstva kombinirana sa mazivim svojstvima keramičkih čestica  oslobađaju dijelove koji su zaglavljeni ili potpuno zahrđali. Ovaj je efekt omogućen naglim hlađenjem, koji smrzava metalne komponente koje je tada lakše odviti.

Koristi se na zaglavljenim ili zahrđalim metalnim dijelovima kao što su vijci, iglice ili drugi pokretni dijelovi.

MoS2-RUST SOLVENT

Liqui Moly proizvod

Izuzetno kvalitetno mazivo za sve pokretne dijelove. Prodire u najmanje otvore. Rastvara hrđu. MoS2 rastvarač korozije sprječava škripanje i održava pokretne dijelove u konstantno dobrom stanju.

Sprječava nastajanje korozije i oksidacije. Ne napada plastiku, boje ili metale. Odbija vodu, i to zbog niskog koeficijenta trenja koje ima zahvaljujući MoS2 dodatku.

Izuzetna svojstva ovog proizvoda pridonose širokom spektru njegove primjene u tvornici i radi

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH