SAE 5W-30

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).

Kamionsko motorno ulje SAE 5W-30 je ulje za sve sezone temeljeno na sintetskoj tehnologiji s visoko kvalitetnim dodatnim komponentama. Ovo high-tech omogućava širok raspon primjene i ispunjava zahtjeve globalnih proizvođača transportnih vozila. Formula je prilagođena zadnjim propisima i standardima o ispušnim plinovima Euro IV, Euro V i Euro VI (DPF / CRT).

Omogućava izvrsnu zaštitu od habanja i kvalitetnu i postojanu stabilnost u svim uvjetima. Dugotrajnost i postojanost omogućavaju dugačke intervale između zamjena. Niska viskoznosto doprinosi značajnoj uštedi u potrošnji goriva.

Preporučeno za uporabu u diesel motorima.

Svrha

Kamionsko motorno ulje SAE 5W-30 je posebno dizajnirano za zahtjevne komercijalne diesel strojeve, u skladu sa standardima Euro IV, Euro V i Euro VI (DPF / CRT). SAE 5W-30 može kao nadopuna biti korišteno i u starijim strojevima koji podliježu Euro II i Euro III.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
5 l 112   4615

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH