Pro-Line diesel čestična zaštita

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).

Pro-Line diesel posebna zaštita je vrlo učinkovit dodatak koji smanjuje količinu stvorenog ugljika i produžava vijek trajanja diesel čestičnih filtera. Posebno primjenjivo kod gradskih vozila koja često pate od začepljenja čestičnog filtera.

Redovitom primjenom čestični diesel filter ostaje čisti i kvarovi i skupe popravke su svedene na minimum. Pro-Line diesel čestična zaštita osigurava optimalno izgaranje goriva i smanjuje količinu stvaranja ostataka. Ovo utječe na smanjenje ispušnih plinova.

Upotreba

Odgovara kamionima, autobusima i diesel vozilima s čestičnim diesel filterima, ukolik oisti nisu već opremljeni s elektroničkim sustavom regeneracije filtera, kao što je slučaj kod vozila marke Citroen i Peugeot.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 l 630 6 5123

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH