ITALIKA vozi s LIQUI MOLY

ITALIKA, jedan od najvećih svjetskih proizvođača u Americi i na svijetu, je odabrala LIQUI MOLY za službenog partnera za ITALIKA seriju utrka, najvažniju seriju utrka u Meksiku, i najobećavajuća u Amerikama. Velika je čast za LIQUI MOLY biti partner s tvrtkom koja je napravila revoluciju u motociklističkom tržištu u Meksiku, i što će, sigurno, u+napraviti i u ostalim zemljama Amerika.

Odabrali su LIQUI MOLY zbog visoke kakvoće i izvrsnih performansi, ne samo u utrkama već i u redovnom radu ITALIKA motora. Više od sponzorstva, ovo je sporazum i partnerstvo, gdje su se dva velika brenda našla kako bi utjecali na motociklistički sport, a i na motociklističko tršište.

ITALIKA proizvodi više od 600.000 motocikala svake godine, držeći više od 75% Meksiškog tržišta, s nazočnošću u više emalja diljem Središnje i Južne Amerike.

ITALIKA trkaču seriju podržava Dorna, zbog čega možemo kazati kako je serija put ka MotoGP. To će biti jedina motociklistička serija u svijetu koja će djelovati bez nužnosti investicija, čime se omogućuje mladim talentima ispuniti san i postati motociklistički vozač. Visoka kakvoća i pouzdanost ITALIKA će sada biti još bolje promovirana na trčakim stazama.

Na službenom predstavljanju, održanom na međunarodni praznik Dan žena, ITALIKA je potvrdila kako će serija uključivati i Ženski svjetski kup (Women’s Motorbike World Cup), u kojem će se utrkivati ćene iz cijelog svijeta! Ovo će sigurno biti jedinstveno, budući da ne postoji serija u svijetu koja može ponuditi iste uvjete za vozače, koji će sada biti u mogućnosti postići više rezultate i priznanja uz pomoć ITALIKA.

Kao prvi korak, LIQUI MOLY ulja će biti korištena u svim motociklima koji se natječu u seriji. Ali, kratkotročno, kupci će biti u mogućnosti nabaviti LIQUI MOLY ulje koje je posebno razvijeno za VORT X ITALIKA motocikle, kao i ostale mazivne opcije za ostatak ITALIKA modela, u cijelom rasponu motocikala.

Dakle, u par riječi, LIQUI MOLY je sada službeni partner najvećeg motociklističkog brenda u Meksiku, što predstavlja veće tržište no što su cijele Sjedinjene Američke Države.