Super Diesel Aditiv - nema više gubitka perfomansi ni povećanja potrošnje

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Super Diesel Aditiv

Sudbina je svakog motora s unutarnjim izgaranjem: čim radi nuspordukti izgaranja se odlažu na unutrašnjošti stroja. To dovodi do gubitka u izvedbi motora, veće potrošnje i povišenog rizika od kvara. Super Diesel Aditiv njemačkog specijaliste za ulja i aditive LIQUI MOLY donosi rješenje i ponovno uspostavlja izvorne performanse motora.

"Ubrizgivači su kritična komponenta," pojašnjava David Kaiser, voditelj odjela za Istraživanje i razvoj pri LIQUI MOLY. Ubrizgavači raspšruju gorivo u komoru za izgaranje poput fine maglice. "Ukoliko dođe do taloženja na malim otvorima ubrizgivača, onda se gorivo manje uspješno raspršuje. Stoga, ne sagorjeva u cijelosti." Rezultat: Performanse motora opadaju, potrošnja goriva raste a ispušni plinovi se pogoršavaju. Budući da je ovo puzajući proces, vozač rezultate često ni ne primjeti.

Dodajte ovome i to da su ubrizgivači visoko precizne, osjetljive komponente koje moraju trpiti tlakove od nekoliko tisuća bara i izvršavati stotine precizno doziranih pojedinačnih ubrizavanja po sekundi. Talozi izgaranja ih zagušuju i u konačni oni vie ne rade kako treba. Ubzirgivač nije jeftin i namješta se u servisu, što dovodi do značajnog povećanja troškova..

Troškovi mogu biti umanjeni ako, svakih 2.000 kilometara, u spremnik goriva dodate limenku Super Diesel Aditiva od LIQUI MOLY. Sastoji rastvaraju talog na ubrizgavačima i time poboljšavaju raspršivanje. Ovo znači da motor ponovno ima izvorne performanse i potrošnju goriva. Pored čišćenja, Super Diesel Aditiv nudi dvije dodatne prednosti: povećava Cetanski broj i poboljšava svojstva paljenja dizel goriva. Također štiti cijeli sustav dovoda goriva od korozije i habanja. Zahvaljujući svojoj višestrukosti, Super Diesel Aditiv doprinosi i zaštiti motora, u slučaju da kakvoća goriva nije na najvišoj razini.
Ubrizgivači prije i nakon korištenja Super Diesel Aditiva

"Redovno korištenje Super Diesel Aditiva nudi najbolju izvedbu čišćenja," tvrdi David Kaiser. "Ono omoguava motoru povratiti svoje izvorne vrijednosti - i u smislu izvezbe i potrošnje. Skupe popravke su izbjegnute."

U Njemačkoj, LIQUI MOLY je neprikosnoveni lider na tržištu aditiva.