TOP TEC 4600 5W-30

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Koristi se za benzinska i dizelska vozila sa ili bez filtera čestica dizelskog goriva. Moderno lakotekuće vrhunsko motorno ulje za benzinske i diesel motore sa ili bez filtera čestica  (DPF) i turbo punjenjem. Kombinacija nekonvencionalnih baznih ulja na bazi sintetičke tehnologije i najnovijih aditiva jamče motorno ulje koje odlično štiti od habanja, smanjuje  potrošnju ulja i goriva i omogućuje brzo podmazivanje motora. Zahvaljujući tome se ovisno o propisu proizvođača postižu intervali promjene ulja do 40.000 km.

Cjelogodišnje ulje za najmodernije benzinske i diesel motore s viševentilskom  tehnikom, Valvetronikom i turbopunjenjem kao i sa ili bez hladnjaka komprimiranog zraka. Posebno
prikladno za duge intervale zamjene ulja i visoke zahtjeve mo tora. Testiran na turbopunjačima i katalizatorima.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 l   6 3755 (1)
1 l   6 2315 (3)
4 l   4 3763 (1)
5 l   4 3756 (1)
5 l   4 2316 (3)
20 l   1 3757
50 l   1 3758
205 l   1 3759

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH