TOP TEC 4400 5W-30

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Posebno prikladno za Renault. Visokotehnološko lakotekuće motorno ulje najnovije generacije na bazi sintetske tehnologije. Sprječava stvaranje nepoželjnih naslaga i jamči potpunu snagu motora. Smanjuje zgušnjavanje ulja vezan jem čađe. Smanjuje potrošnju ulja. Osigurava funkcionalnost i brine se za maksimalni vijek trajanja filtera čestica  dizelskih motora (DPF). Omogućuje brzo podmazivanje motora i turbopunjača. Nudi visoku sigurnost podmazivanja i optimalnu zaštitu od habanja. Čak i kod dugih intervala promjene ulja (do 30.000 km) jamči maksimalnu učinkovitost.

Cjelogodišnje ulje za benzinske i diesel motore kao i za Common-Rail tehnologiju. Posebno prikladno za vozila s filterom čestica za diesel motore (DPF). Testiran na turbo - punjačima i katalizatorima.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 l   6 3750 (1)
1 l   6 2319 (3)
5 l   4 3751 (1)
5 l   4 2322 (3)
20 l   1 3752
60 l   1 3753
205 l   1 3754

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH