RACING SCOOTER 2T BASIC

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Idealno za skutere i manje motocikle sa 2-taktnim motorima. Štiti od trošenja ili habanja motora i održava motor i svjećice čistima.

Za optimalno podmazivanje motora. Za odvojeno i  miješano podmazivanje sustava 2-taktnih motora hlađenih na vodu ili zrak. U omjerima sve do 1 : 50, i to u skladu sa uputama proizvođača motora.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 L   6 1619 (1)
5 l   4 1616 (1)
60 l   1 1633

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH