RACING GEAR OIL 80W

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Ulje za mjenjače sa visokokvalitetnim API-GL 4. Za lakše mijenjanje brzina i ekstremne uvjete. Vrlo dobra svojstva zaštite od trošenja. Namijenjeno za korištenje tijekom cijele  godine.

Za visokoopterećene prijenosne sustave na motociklima, te za stražnje pogone. Moraju se poštivati upute proizvođača prijenosnog sustava

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
500 ml   6 1617 (1)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH