MOLYGEN SAE 5W-50

Liqui Moly proizvod

je posebno dizajnirano visokokvalitetno motorno ulje sa niskim stupnjem trenja namijenjeno korištenju tijekom cijele godine. Kombinacija sintetičkih osnovnih ulja i napredne  tehnologije razvoja aditiva, kao i uporabe specijalnih Molygen aditiva omogućava ovom motornom ulju niski stupanj viskoziteta i visoki stupanj stabil nosti, pouzdano sprječavanje  formiranja taloga, značajno smanjenje gubitaka koji nastaju zbog trenja u motoru te pružanje optimalne zaštite od trošenja ili habanja motora.

LIQUI MOLY Molygen SAE 5W-50 se preporuča za uporabu kod benzinskih i diesel motora, kao i motora sa turbopunjačima i katalizatorima.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 l   12 2542 (1)
4 l   4 2543 (1)
60 l   1 3914
205 l   1 3915

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH