Posebna ulja za izvoz

MOLYGEN SAE 5W-50

Liqui Moly proizvod

je posebno dizajnirano visokokvalitetno motorno ulje sa niskim stupnjem trenja namijenjeno korištenju tijekom cijele godine. Kombinacija sintetičkih osnovnih ulja i napredne  tehnologije razvoja aditiva, kao i uporabe specijalnih Molygen aditiva omogućava ovom motornom ulju niski stupanj viskoziteta i visoki stupanj stabil nosti, pouzdano sprječavanje  formiranja taloga, značajno smanjenje gubitaka koji nastaju zbog trenja u motoru te pružanje optimalne zaštite od trošenja ili habanja motora.

MOLYGEN SAE 10W-50

Liqui Moly proizvod

je posebno dizajnirano visokokvalitetno motorno ulje sa niskim stupnjem trenja namijenjeno korištenju tijekom cijele godine. Kombinacija sintetičkih osnovnih ulja i napredne  tehnologije razvoja aditiva, kao i uporabe specijalnih Molygen aditiva omogućava ovom motornom ulju niski stupanj viskoziteta i visoki stupanj stabil nosti, te da pouzdano  sprječavanje formiranja taloga, značajno smanjenje gubitaka koji nastaju zbog trenja u motoru te pružanje optimalne zaštite od trošenja ili habanja motora.

MOLYGEN SAE 15W-50

Liqui Moly proizvod

je visokokvalitetno motorno ulje namijenjeno za korištenje tijekom cijele godine. Isprobana osnovna ulja te tehnologija razvoja aditiva, kao i posebni Molygen aditivi, su rezultirali optimalnim motornim uljem koje je u stanju podnijeti sva opterećenja kojima su izloženi moderni benzinski i diesel motori, sa ili bez katalizatora i turbo - punjača. LIQUI MOLY  Molygen SAE 15W-50 je idealno sredstvo podmazivanja za pouzdano sprječavanje formiranja naslaga, smanjenja gubitaka koja nastaju zbog trenja u motoru te za pružanje  optimalne zaštite od trošenja ili habanja motora.

TOURING HIGH TECH DIESEL HOT CLIMATE SAE 20W-50

Liqui Moly proizvod

je visokokvaltetno ulje koje je namijenjeno za sva godišnja doba te za uporabu u diesel motorima sa ili bez turbo punjača. Odabrana osnovna ulja i visok stupanj prisutnosti aditiva jamči optimalno podmazivanje i u ekstremnim radnim uvjetima kao i u dugim razdobljima između mijenjanja ulja.

Univerzalno motorno ulje za diesel motore (usisne diesel motore i diesel motore sa turbopunjenjem, sa ili bez međuhladnjaka).

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH